Bridge of Destiny
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum guildy BoD

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Přihláška-Komteska NEPRIJATA

Goto down 
+3
elwin
Belfelas
komteska
7 posters
AutorZpráva
komteska

komteska

Počet příspěvků : 5
Datum registrace : 18. 11. 10
Věk : 30
Zájmy : UO :P
Humor : Když vidím, tak piju. Když nevidím, tak nahmatávám a piju dál.

Přihláška-Komteska NEPRIJATA Empty
PříspěvekPředmět: Přihláška-Komteska NEPRIJATA   Přihláška-Komteska NEPRIJATA EmptyThu Nov 18, 2010 4:28 am

Ahojky všem z -BoD-
Jmenuji se Štěpánka jsem z malebného městečka Tábor v Jižních Čechách. Je mi 16 let a hraji cca 3 roky.
Hraju poměrně často když mi to čas dovolí. Krom toho jsem na střední škole obor servírka.
A učení je někdy mučení takže když je moc učení je málo času na uo, eště ktomu mám přítele s kterým trávím
poněkud dost času, a pejska který mi zabere také dost času ale slibuji že se budu věnovat UO - Gildě co nejvíce.

Mé postavy se jmenují : Šílená Komtesa - Rangerka ( Ostrostřelkyně )
Skili : Anatomy - 100 ,, Animal lore - 100 ,, Healing - 90 ,, Hiding - 100 ,, Magery - 60 ,,
Tactics - 100 ,, Archery - 100 ,, Animal Taming - 74,5 ,, Tracking - 100 ,, SW - 80
Fencing - 90 ,, Stealth - 90 -------- Skilcap : 1620,7
Guesty: G.K.s.chování, Uhaste draka, Nemocny zebrak, Dorionuv psi utulek, Duhovy micek,
Po stopách starých mystiků, Magická runa

Asoonka - Klerik
Skili: Anatomy 48.4 ,, Parrying 79.4 ,, Parrying 79.4 ,, Healing 90.0 ,, Magery 83.4
( Zatím na postavě pracuji )
( Prohřešky nemám žádné !! ) Guesty - G.K.s.chování , Uhaste draka, nemocny zebrak.

Na Dark Paradise jak sem již uvedla hraji 3 roky, jinak jsem hrála na shardu DP - PVP , Moria, Kelevar - Ovsem me ani jeden znich nezaujal tak jako Dark paradise.

Guild jsem prosla za ty 3 roky mnoha a mnoha. :-) ... Silmarillion, t2b, Legie, Dirion, -ToS-, Sign ( V které eště jsem ale uvažuji o odchodu kdybyste mě přijali )

Prohřešky žádné nemám jsem vzorná hráčka :-)

Důvod je ten že znám GM - Kati, Zas.GM - Belfa, Drobka, Emptiho :-) Nemám ponětí co bych chtěla být - Asi Adept Mastrem :-)

Nic bych měnit nechtěla, vše se mi zdá v pořádku tak jak má být. Byla jsem sním obeznámena.

Pk- Pro me jsou to jen hráči kteří umějí dosti kazit hru nám modrým. O- Nevím vážně nevím. CH- Jejich technika hraní se mi vůbc nelíbí. Blue- Podle mě je to nejlepší varianta tu na DP pro člověka který si chce jen zahrát potrénit pohárvit a zajíd si v klidu a se zábavou dung.

PK ROZHODNĚ NEMÁM :-)

Chtěla bych dosáhnout toho že se smaže moje bejvalá historie tady na DP a změnila se jen vto co jsem ted.

Moje zájmy : Hokej, Hokejball, Tennis, Sqush, Jízda na koni, Hraní UO, Přítel, Kamarádi, Pejsek :-)

Jsem ochotná jezdit na srazy na 100%

ICQ - 425-422-405

---- PIVO ---- ;-)

Návrat nahoru Goto down
Belfelas
Admin
Admin
Belfelas

Počet příspěvků : 39
Datum registrace : 05. 08. 10
Věk : 38

PříspěvekPředmět:    Přihláška-Komteska NEPRIJATA EmptyThu Nov 18, 2010 4:41 am

No no no .... tak sanci by mel dostat kazdy ze ? Smile .... Ja ted rohodne proti nejsem ... uz nejakou docela dobu se zname ze ?? Smile) ... No uvidime jeste co reknou ostatni ZAVYSLACI z nasi guildy Very Happy ...
Návrat nahoru Goto down
komteska

komteska

PříspěvekPředmět: :)   Přihláška-Komteska NEPRIJATA EmptyThu Nov 18, 2010 4:43 am

Ano ano Belfe známe známe =o) ... Jinak děkuji za odpověd.
Návrat nahoru Goto down
elwin
Učeň
Učeň

Počet příspěvků : 6
Datum registrace : 06. 11. 10

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Komteska NEPRIJATA   Přihláška-Komteska NEPRIJATA EmptyThu Nov 18, 2010 1:44 pm

ja sem taky pro muj hlas asi nebude pro nikoho moc dulezity sem ucednik ale ja bych te bral komtesko
Návrat nahoru Goto down
-W-A-
Přítel
Přítel
-W-A-

Počet příspěvků : 8
Datum registrace : 16. 11. 10
Věk : 35
Zájmy : Judo , Kick Box , Sistema
Humor : čo si povedal , že som kokot !

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Komteska NEPRIJATA   Přihláška-Komteska NEPRIJATA EmptyThu Nov 18, 2010 3:47 pm

komteska napsal:
Ahojky všem z -BoD-
Jmenuji se Štěpánka jsem z malebného městečka Tábor v Jižních Čechách. Je mi 16 let a hraji cca 3 roky.
Hraju poměrně často když mi to čas dovolí. Krom toho jsem na střední škole obor servírka.
A učení je někdy mučení takže když je moc učení je málo času na uo, eště ktomu mám přítele s kterým trávím
poněkud dost času, a pejska který mi zabere také dost času ale slibuji že se budu věnovat UO - Gildě co nejvíce.

Mé postavy se jmenují : Šílená Komtesa - Rangerka ( Ostrostřelkyně )
Skili : Anatomy - 100 ,, Animal lore - 100 ,, Healing - 90 ,, Hiding - 100 ,, Magery - 60 ,,
Tactics - 100 ,, Archery - 100 ,, Animal Taming - 74,5 ,, Tracking - 100 ,, SW - 80
Fencing - 90 ,, Stealth - 90 -------- Skilcap : 1620,7
Guesty: G.K.s.chování, Uhaste draka, Nemocny zebrak, Dorionuv psi utulek, Duhovy micek,
Po stopách starých mystiků, Magická runa

Asoonka - Klerik
Skili: Anatomy 48.4 ,, Parrying 79.4 ,, Parrying 79.4 ,, Healing 90.0 ,, Magery 83.4
( Zatím na postavě pracuji )
( Prohřešky nemám žádné !! ) Guesty - G.K.s.chování , Uhaste draka, nemocny zebrak.

Na Dark Paradise jak sem již uvedla hraji 3 roky, jinak jsem hrála na shardu DP - PVP , Moria, Kelevar - Ovsem me ani jeden znich nezaujal tak jako Dark paradise.

Guild jsem prosla za ty 3 roky mnoha a mnoha. :-) ... Silmarillion, t2b, Legie, Dirion, -ToS-, Sign ( V které eště jsem ale uvažuji o odchodu kdybyste mě přijali )

Prohřešky žádné nemám jsem vzorná hráčka :-)

Důvod je ten že znám GM - Kati, Zas.GM - Belfa, Drobka, Emptiho :-) Nemám ponětí co bych chtěla být - Asi Adept Mastrem :-)

Nic bych měnit nechtěla, vše se mi zdá v pořádku tak jak má být. Byla jsem sním obeznámena.

Pk- Pro me jsou to jen hráči kteří umějí dosti kazit hru nám modrým. O- Nevím vážně nevím. CH- Jejich technika hraní se mi vůbc nelíbí. Blue- Podle mě je to nejlepší varianta tu na DP pro člověka který si chce jen zahrát potrénit pohárvit a zajíd si v klidu a se zábavou dung.

PK ROZHODNĚ NEMÁM :-)

Chtěla bych dosáhnout toho že se smaže moje bejvalá historie tady na DP a změnila se jen vto co jsem ted.

Moje zájmy : Hokej, Hokejball, Tennis, Sqush, Jízda na koni, Hraní UO, Přítel, Kamarádi, Pejsek :-)

Jsem ochotná jezdit na srazy na 100%

ICQ - 425-422-405

---- PIVO ---- ;-)

jako ja by sem to na tvem mite prepsal pac to mas napsane uplne spatne viz muj vzor prihlasky !!!!! Sad
Návrat nahoru Goto down
Aranthi Finwes
Člen
Člen
Aranthi Finwes

Počet příspěvků : 26
Datum registrace : 08. 09. 10

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Komteska NEPRIJATA   Přihláška-Komteska NEPRIJATA EmptyThu Nov 18, 2010 3:53 pm

čau, no tak hnedka ze startu se mi hodně nelíbí že jsi stále v guildě Sign.

Dál by mně zajímala více věta: Chtěla bych dosáhnout toho že se smaže moje bejvalá historie tady na DP a změnila se jen vto co jsem teď.
Mohla by jsi jí trochu víc rozvést, obzvlášť tu tvoji minulost.

No adept master v guildě v podstatě jako takový není, jsou tady mistrové...
Jinak neslyším na DPčku o Tobě zrovna dobré věci...
Návrat nahoru Goto down
komteska

komteska

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Komteska NEPRIJATA   Přihláška-Komteska NEPRIJATA EmptyThu Nov 18, 2010 6:13 pm

Ahojky, omlouvám se Angele ale snažila jsem se to napsat podle vzorníku. Ale pokud se ti to nelíbí mohu to zkrátit podle me ta přihláška je docela dobře přehledná :-) ... Nikdo stím zatím problémi neměl ;-) ...

Jinak co se týče mé minulosti já už jí rozvádět nechci je to zamnou a nebudu to nikomu a ani sobě připomínat s prominutí :-) Mě stačí že mojí pověst ví Katinka která ví že jsem se změnila :-) Ano určitě neslícháte dobré věci ale to co už je 2 roky z5.. Chápu že se ti to nelíbí ale já jsem vté gilde už něco kolem roku. Sign byla velmi super gilda to ví i Kati dokud se zní nestala spící gilda. Snažila jsem se tu gildu znovu dovést k akvtivite ale neslo to Sad ... Ale naspala jsem v přihlášce že když mě vemete odejdu z ní.
Přecejenom se dá ohledně tohodle dohodnout :-) Hezký den.
Návrat nahoru Goto down
Aranthi Finwes
Člen
Člen
Aranthi Finwes

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Komteska NEPRIJATA   Přihláška-Komteska NEPRIJATA EmptyThu Nov 18, 2010 6:40 pm

Mně by zajímalo hlavně to, ty a PKčka, určitě tušíš na co narážím. Jestli to necheš rozebírat tady na fórku tak my napiš na icko...
Návrat nahoru Goto down
Drobek
Člen
Člen
Drobek

Počet příspěvků : 8
Datum registrace : 25. 08. 10

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Komteska NEPRIJATA   Přihláška-Komteska NEPRIJATA EmptyThu Nov 18, 2010 7:12 pm

ehm.. my se zname ? : D jinak celkem pěkná přihlaška no.. ale psala si že si rok u sign.... to znamená 2 roky na 5 guild ? to trochu střidáš ne ? :-P :-)
Návrat nahoru Goto down
komteska

komteska

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Komteska NEPRIJATA   Přihláška-Komteska NEPRIJATA EmptyThu Nov 18, 2010 7:52 pm

No nevim zda ty mě znáš, ale já tě znám Smile ... No ani ne protože ze sillmu sem odesla kvuli nepohode s rhacem,, t2b se rozpadla, z legie jsem odešla kvůli neaktivite ,, dirion - moje gilda , -ToS- Moje gilda :-) .. A u sign jsem zustala Smile
Návrat nahoru Goto down
Aranthi Finwes
Člen
Člen
Aranthi Finwes

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Komteska NEPRIJATA   Přihláška-Komteska NEPRIJATA EmptyThu Nov 18, 2010 9:37 pm

To jsi měla dvě vlastní guildy ? zajímavé Smile
Návrat nahoru Goto down
Stichik
Admin
Admin
Stichik

Počet příspěvků : 105
Datum registrace : 05. 08. 10
Věk : 31
Zájmy : meeeeeeeeeeeeeeee
Humor : eeeeeeeeeeeeeeeeeee

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Komteska NEPRIJATA   Přihláška-Komteska NEPRIJATA EmptyThu Nov 18, 2010 9:47 pm

Ahooj hmm pozeram ze z guildy poznas vela ludi a mna si nenapisala jedno velke nezmazatelne MINUS! wa-cko samozrejme keca jeho prihlaska je skor vysmech guile nez prihlaska (sama sa mozes pozret) No takze mne sa bohuzial tie iste informacie doniesli tiez co aj mydrimu ale to prebereme po skypu ked to nechces rozoberat na fore....ja som urcite preto aby sme jej sancu dali.... a este ma zaujala jedna vec co sa tyka toho sillmu hovoris ze tam boli nezhody ake kvoli comu? si si ista ze nebudu aj v nasej guilde? a ten post adept mastera bohuzial neni mozny jedine co by sa dalo je velmistr a na ten post je velmi dlha cesta.
EDIT: daj si nejaky screen na forum a obopis ludi na icq.
Návrat nahoru Goto down
http://bod-forum.vampire-legend.com
komteska

komteska

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Komteska NEPRIJATA   Přihláška-Komteska NEPRIJATA EmptyFri Nov 19, 2010 4:23 pm

Stichi to co bylo v silmu uz nestalo :-) Protoze sme se zdádali jak psy ale už nevím proč. Je to dávno Sad Jinak jsem si pridala snad vsechny lidicky :-) zatim ahoj
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška-Komteska NEPRIJATA   Přihláška-Komteska NEPRIJATA Empty

Návrat nahoru Goto down

Přihláška-Komteska NEPRIJATA
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Prihlaska
» :( prihlaska
» Prihlaska dvou lidi najednou

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bridge of Destiny :: Verejná sekcia :: Vybavené prihlášky-
Přejdi na: