| :( prihlaska | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
-W-A- Přítel
Počet příspěvků : 8 Datum registrace : 16. 11. 10 Věk : 35 Bydliště : Bratislava Zájmy : Judo , Kick Box , Sistema Humor : čo si povedal , že som kokot !
| Předmět: :( prihlaska Tue Nov 16, 2010 11:30 pm | |
| Guildy v kterych sem pusobil byli hodne dobre a ja byl hodne slaby Harpagon , Generation Progress , Amonthia , Unholy , DoHR , a myslim ze vsetky na ktore som si spomenul Muz! zajmy? znasilnit nekoho v guilde ..... postavy? White Angel , Rest In Peace , Rimman , Cruella Devil , Texas , LilienI , Xili Soft , Malinky , Salt Night , Libor , co chci na UO dosahnut? tolik veci aby to lagovalo server a GM mi zmazali majetek ! Jsem dite , ale pracuju .... UO hram asi 4 roky , ale porad to neumim a chci se to naucit .... postavy mam , ale trenuju .... hraju spise modreho , lebo cerveneho nemam , ale neumim PVP !!!! chci se to naucit Jsem ochotny dojet na zraz , kdys mi zaplatite chalst a jizdenku pac sem bez koruny mam vas rad a udelam dobre jmeno guilde myslite si ze preferuju aktivnu hru ? mylite se Myslite si ze to umim hrat Neumim a moje prihlaska je napsana dobre !!!!! kontakt na mne 306 653 032 pro guildu muzu ponuknut mamon ! (ktery samozrejme nemam ) ale dufam ze sa spozname a budeme kamosi
Naposledy upravil -W-A- dne Tue Nov 16, 2010 11:56 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Stichik Admin
Počet příspěvků : 105 Datum registrace : 05. 08. 10 Věk : 31 Bydliště : beeeeeeeeeeeeeeee Zájmy : meeeeeeeeeeeeeeee Humor : eeeeeeeeeeeeeeeeeee
| Předmět: Re: :( prihlaska Tue Nov 16, 2010 11:39 pm | |
| velmi pekna prihlaska cenim rp pribeh (ktory tam samozrejme nebol) myslim ze tam nic nechyba ja som pre prijatie | |
|
| |
-W-A- Přítel
Počet příspěvků : 8 Datum registrace : 16. 11. 10 Věk : 35 Bydliště : Bratislava Zájmy : Judo , Kick Box , Sistema Humor : čo si povedal , že som kokot !
| Předmět: Re: :( prihlaska Tue Nov 16, 2010 11:40 pm | |
| jak by som to napisal no ehm... teraz neviem , proste nauc ma jak byt top a hlavne jak nazbiram co nejvice soch ! | |
|
| |
Stichik Admin
Počet příspěvků : 105 Datum registrace : 05. 08. 10 Věk : 31 Bydliště : beeeeeeeeeeeeeeee Zájmy : meeeeeeeeeeeeeeee Humor : eeeeeeeeeeeeeeeeeee
| Předmět: Re: :( prihlaska Wed Nov 17, 2010 12:08 am | |
| jak byt top ta nenaucim ale ked chces zbierat sochy tak lockni tuto prihlasku a utekaj | |
|
| |
-W-A- Přítel
| Předmět: Re: :( prihlaska Wed Nov 17, 2010 6:03 pm | |
| akože hodne neaktivitu tu vidim z vasi strany .... mely by ste stym neco delat primam otazky , nejake questy , napady .... | |
|
| |
Stichik Admin
| Předmět: Re: :( prihlaska Wed Nov 17, 2010 6:08 pm | |
| daj mi mamon budes ucednik ked das vacsi budes clen :p | |
|
| |
Kati Admin
Počet příspěvků : 32 Datum registrace : 12. 08. 10
| Předmět: )) Thu Nov 18, 2010 1:36 pm | |
| ne asi ces byt mamon? utekaj! ces byt clen.. stoun imp ja k tomu nemam co dodat | |
|
| |
elwin Učeň
Počet příspěvků : 6 Datum registrace : 06. 11. 10
| Předmět: Re: :( prihlaska Thu Nov 18, 2010 1:45 pm | |
| | |
|
| |
-W-A- Přítel
| Předmět: Re: :( prihlaska Thu Nov 18, 2010 3:17 pm | |
| | |
|
| |
-W-A- Přítel
| Předmět: Re: :( prihlaska Thu Nov 18, 2010 3:20 pm | |
| - elwin napsal:
- ja tebveru vsema deseti
nesohlasim , chcu questy ! | |
|
| |
Stichik Admin
| Předmět: Re: :( prihlaska Thu Nov 18, 2010 9:49 pm | |
| naharvi 60 slz do FDD 50 klucov od wrongu a 20 od kazdej obetiny.Ved sme kamarati :p | |
|
| |
-W-A- Přítel
| Předmět: Re: :( prihlaska Fri Nov 19, 2010 5:40 pm | |
| - Stichik napsal:
- naharvi 60 slz do FDD 50 klucov od wrongu a 20 od kazdej obetiny.Ved sme kamarati :p
ziadam o lock prihlasky toto je na mna moc | |
|
| |
Stichik Admin
| Předmět: Re: :( prihlaska Wed Nov 24, 2010 7:04 pm | |
| Nedakujeme za zaujem | |
|
| |
-W-A- Přítel
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: :( prihlaska | |
| |
|
| |
| :( prihlaska | |
|