Bridge of Destiny
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum guildy BoD

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Prihlaska dvou lidi najednou

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Wakyky
Učeň
Učeň

Počet příspěvků : 11
Datum registrace : 06. 09. 10

Prihlaska dvou lidi najednou Empty
PříspěvekPředmět: Prihlaska dvou lidi najednou   Prihlaska dvou lidi najednou EmptyMon Sep 06, 2010 7:37 pm

Všechny zdravím
S ultimou online mame velke zkusenosti, ale se serverem DP moc ne hrali jsme vsude mozne a za vsechno mozne. Myslil, ze nasim prijetim aspon na zkousku nikdo nic nezkazi. dekuji
Jan Vlcek.
21 let
Nthalia-lecitel
v žádné guild? jsem ješt? nebyl
hraji stale - kromne patku vecer to vetsinou nekde parim
ICQ 276237482, mail arwahor@centrum.cz
Pk nemam
jeden tres anatomi - usnul jsem u pc Smile
k vaší guild? bych cht?l proto, protože mi p?ijde dobrá od prvniho pohledu. Sice tu nehraji dlouho ale zkusenosti mam i s vasi guildou.

Radek novotny
19 let
wakyky-war
v žádné guild? jsem ješt? nebyl
hraji stale - kromne patku vecer to vetsinou nekde parim
ICQ 303680849, mail hantr@enail.cz
žádné proh?esky nemám
k vaší guild? bych cht?l proto, protože mi p?ijde dobrá od prvniho pohledu. Sice tu nehraji dlouho ale zkusenosti mam i s vasi guildou.

Neco o nas : jsme dva blazni kteri hrajou vedle sebe a kourej a chlasta pivka pri hre. Jinak jsme normalni lidi. Chaotik pracuje kazdy den do dvou a ja(wakyky) studuju jako blazen. Bereme zivot jako jednu velkou party. Nijak nam nevadi sedet u hry do brzkych rannich hodin. Trenujeme kazdy den nekolik hodin aby jsme se zlepsili a mohli provozovat pvp a pvm. Shanime guildu kuli tomu, aby jsme mohly zacit chodit dungy a nejake ty klanove akce. Hrajeme tu 5 dni a v pvp mame za sebou dve slozena pk. Jeste se moc neorijentujeme v mape. Jinak jsme hravali UO zruba sest let a tak zkusenosti mame a hlavne s pvp. Proto jsme sli na dp kuli tomu ze se tady da jezdit i skvele Pvm. Abych to shrnul chceme k vam hlavne proto, aby jsme nemuseli hrat sami. Chceme si najit nejakou partu lidi ktera je zabavna a chodi na akce. Tak dekuji za jakekoli rozhodnuti.

prominte ze jsme to rozepsali jen do jedne zpravi, ale hrajeme zkoro stale spolu tak me to prislo logicke to napsat do jedne, kuli tomu, aby jste nas zvazili na jednou.

Diky zatim ahoj
Návrat nahoru Goto down
Stichik
Admin
Admin
Stichik

Počet příspěvků : 105
Datum registrace : 05. 08. 10
Věk : 31
Zájmy : meeeeeeeeeeeeeeee
Humor : eeeeeeeeeeeeeeeeeee

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska dvou lidi najednou   Prihlaska dvou lidi najednou EmptyMon Sep 06, 2010 8:23 pm

No zdravim vas tak prihlasky su neni uplne podla predstav ale ok kedze ste tu novy mam par otazok
Na akom programe hravate? yoko fenix assist?
Postavy mate max alebo este trenujete?
Chcete hravat pvm alebo pvp?
Na akych shardoch ste hravali?
Mate nieco spolocne s tou bandou ludi co tu okradaju slusnych hracov?
EDIT 1: pridajte si vsetkych clenov do icq a hlaste sa na dungy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
http://bod-forum.vampire-legend.com
Belfelas
Admin
Admin
Belfelas

Počet příspěvků : 39
Datum registrace : 05. 08. 10
Věk : 38

PříspěvekPředmět:    Prihlaska dvou lidi najednou EmptyMon Sep 06, 2010 8:34 pm

Uvidime, odpovezte na Stichovi otazky a pak se budebe bavit dale ;-)
Návrat nahoru Goto down
Kati
Admin
Admin
Kati

Počet příspěvků : 32
Datum registrace : 12. 08. 10

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska dvou lidi najednou   Prihlaska dvou lidi najednou EmptyMon Sep 06, 2010 8:36 pm

Skilly ? kler hraje na fene ? yoku ? jaky dungy ste prosli, proc nejni rozdelena prihlaska, proc je to zkopirovane, tak ze to mate naprosto stejne.. apson ty otazniky odmazat.. dejmte tomu, odkad ste a co chlastate? btw velky+ pripsat/prepsat trochu prihlasku zatim fajn cau
Návrat nahoru Goto down
Wakyky
Učeň
Učeň

Počet příspěvků : 11
Datum registrace : 06. 09. 10

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska dvou lidi najednou   Prihlaska dvou lidi najednou EmptyMon Sep 06, 2010 8:40 pm

Stichik napsal:
No zdravim vas tak prihlasky su neni uplne podla predstav ale ok kedze ste tu novy mam par otazok
Na akom programe hravate? yoko fenix assist?
Postavy mate max alebo este trenujete?
Chcete hravat pvm alebo pvp?
Na akych shardoch ste hravali?
Mate nieco spolocne s tou bandou ludi co tu okradaju slusnych hracov?
EDIT 1: pridajte si vsetkych clenov do icq a hlaste sa na dungy Very Happy

hrajeme oba na joko
postavy mame z pulky ja mam dva gm skilly on ma zkoro healing jinak uz si docela davame
ze zacatku urcite pvm ale casem az dotrenujeme uplne tak jedeme pvp
hrali jsme na morii a na kelevaru ale to je dlouho zkusenosti urcite mame
s vasi bandou nemame nic spolecneho dnes jsem potkal vasich lidi a pokecal jsem a kdyz mi rekli ze jezdite hodne dungu tak to pro nas byla parada
ty icq jsou na strankach ?
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska dvou lidi najednou   Prihlaska dvou lidi najednou Empty

Návrat nahoru Goto down

Prihlaska dvou lidi najednou
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Prihlaska
» :( prihlaska
» Přihláška-Komteska NEPRIJATA

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bridge of Destiny :: Pre členov :: Pokec-
Přejdi na: