Všechny zdravím
S ultimou online mame velke zkusenosti, ale se serverem DP moc ne hrali jsme vsude mozne a za vsechno mozne. Myslil, ze nasim prijetim aspon na zkousku nikdo nic nezkazi. dekuji
Jan Vlcek.
21 let
Nthalia-lecitel
v žádné guild? jsem ješt? nebyl
hraji stale - kromne patku vecer to vetsinou nekde parim
ICQ 276237482, mail
arwahor@centrum.cz Pk nemam
jeden tres anatomi - usnul jsem u pc
k vaší guild? bych cht?l proto, protože mi p?ijde dobrá od prvniho pohledu. Sice tu nehraji dlouho ale zkusenosti mam i s vasi guildou.
Radek novotny
19 let
wakyky-war
v žádné guild? jsem ješt? nebyl
hraji stale - kromne patku vecer to vetsinou nekde parim
ICQ 303680849, mail
hantr@enail.cz žádné proh?esky nemám
k vaší guild? bych cht?l proto, protože mi p?ijde dobrá od prvniho pohledu. Sice tu nehraji dlouho ale zkusenosti mam i s vasi guildou.
Neco o nas : jsme dva blazni kteri hrajou vedle sebe a kourej a chlasta pivka pri hre. Jinak jsme normalni lidi. Chaotik pracuje kazdy den do dvou a ja(wakyky) studuju jako blazen. Bereme zivot jako jednu velkou party. Nijak nam nevadi sedet u hry do brzkych rannich hodin. Trenujeme kazdy den nekolik hodin aby jsme se zlepsili a mohli provozovat pvp a pvm. Shanime guildu kuli tomu, aby jsme mohly zacit chodit dungy a nejake ty klanove akce. Hrajeme tu 5 dni a v pvp mame za sebou dve slozena pk. Jeste se moc neorijentujeme v mape. Jinak jsme hravali UO zruba sest let a tak zkusenosti mame a hlavne s pvp. Proto jsme sli na dp kuli tomu ze se tady da jezdit i skvele Pvm. Abych to shrnul chceme k vam hlavne proto, aby jsme nemuseli hrat sami. Chceme si najit nejakou partu lidi ktera je zabavna a chodi na akce. Tak dekuji za jakekoli rozhodnuti.
prominte ze jsme to rozepsali jen do jedne zpravi, ale hrajeme zkoro stale spolu tak me to prislo logicke to napsat do jedne, kuli tomu, aby jste nas zvazili na jednou.
Diky zatim ahoj