Bridge of Destiny
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum guildy BoD

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat)

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
elwin
Učeň
Učeň

Počet příspěvků : 6
Datum registrace : 06. 11. 10

Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat) Empty
PříspěvekPředmět: Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat)   Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat) EmptySat Nov 06, 2010 11:19 pm

Zdravím Bridge of Destiny
Rád bych se zapojil do vašich řad a našel mezi váma rádce učitele kamarady. thumbsup

Tak ted nejake ty povine informace Na Dp hraju uz cca 8 let presne to nevim je to plus minus jak se rika zkusil sem plno postav ale zustaly mi tyto Mag Odin je to max mag je cartografy a inscipt dodelat musim mozna rada z vas ho zna jako pk tgo byvalo a na konec sem ho vykoupil a je z nej zase krasnej modrak a seka jen a jen latinu kdysi sem snim mnel prohresek Afk a jednou pudeni v dole nad Britem kdys este tam byvaly straze za to sem si to pekne odsedel jinak uz zadne prohresky nemam .
Dalsi mou postavu je Wampir hades ktery je take max ale mam u nej jen imunitku udelanou rad bych si udela klan Garnel a i Stone formu na te sem zatim vzdy umrel lag bud nebo save a portlo mne to pryc ci jen ma chyba.
A dalsi postavou je Ranger Elwin je to zacinajici postava co ma uz nektere skiily max a nektere este ne snazim se ji co nejlepe dodelat a zaroven se do ni dosat do dungu uz se vzit da.
Dale mam Wara Drobka Ktery je max a Mam este ranga Peloponese s 50 tamingem pracuju na nem a pak jen magery musim dodelat
Mnel sem este paladina Foxstera rovnez Pk ale smazal sem ho a Co mne hodne mrzi ze sem prisel o Paldina Elwin Elf Prince byla to modra postava a bohuzel sem zapomnel heslo a postava byla smazana kdys sem to zacal resit bylo uz pozde .

Jinak ke mne ted sem nhral cca pul roku rok kvuli praci jinak uz zase mam cas a plnou chut hrat ale sam hrat to neni ono chce to partu lidi kterou doufam ze najdu u vas .
Je mi 25 sem z Teplic a mam za sebou vysokou skolu sice ne uplne hotovou ale dela se na tom a plus pracuju ve stani zprave. jinak se venuju sve pritelkini hodne a pak hafanovi Sportovni Kynologie vystavy zavody a tak dla sem delal Yachting ke kteremu se snad casem vratim lezu po sklach a hodne autem.

Jinka zkusenosti mam jak s PvP tak aj s PvM nevim jestli sou ted este nejake nove dungy ale ja mam rpjite vsechny dungy co byly Jeslema pocinaje Despice konce

Tak byl sem v nekolika guildach Brotherhood kde sem se nepohodl s Gm a odesel sem dalsi nasledovaly Unicorn a nevim jake dlasi Silmarilion a hodne sem jezdil za wampika Chaos jako chaos wariaors dokud este byly jak cas plynul hlasil sem se do Lag VIR a dalsi guildy byl sem u mistiku kdysi na svem zacatku ty se pak rozpadly a dale sem bylv unicornu kde sem se nepohodl s GM ale vse je jiz davno i ty zvesti o me a silmarilionu na jinych forech se to doctete pokud budete chti napisu to i sem

To je ke mne asi tak vse jinak na uo mam plno casu pokud nejsem v praci ale jelikos delam na smeny tak mivam dost volna skloubim to s pritelkini a casu je dost . jak jake k dny rano nekdy cely den nejvice ale odpoledne a na vecer to sem doma takze nei problem byt na uo porad.

Rp mam rad pokud bude mi nekdo napomocny tak bych ho rad i zkusil za maga za wampira ho hraju podle dnu ale bavi mne hrat Rp protoze s nekteryma postava sem uz spojeny jak bych rekl Smile)
Team Speak mapu a dlasi povolene podpurne programy mam.

Proc Vi koukal sem na vase stranky a vypadate jako mily lidickove aktivni coz se mi libi ja doufam ze mezi vas se mi podari zapadnout a prijemete mne do vasich rad.

Co ja vam muzu nabidnout sebe a co odemne ocekavat muzete je aktivita nadseni prohru dobreho kamarada a veci se najde urcite vic.

kontakt na mne je icq 281 462 607

Ke mne je to tedy vse a ted uz muzete o me ceste timto svetem rozhodovat jen vi jestli pujdu jako vas spolubojovnik kracet s vamy nebo budu zase jako opusteny lovec bloudit temnymi hovozdy tohoto sveta sam.

zaverem k prihlasce mam podanou prihlasku u MC ale nikdo mi tam nic nepise jen pro poradek abyste to vedely plus se hsim do Frakce ale to by nemnelo mit sem vliv

S pozdravem Elwin Odin Hades Drobek Pelopones
Návrat nahoru Goto down
Kati
Admin
Admin
Kati

Počet příspěvků : 32
Datum registrace : 12. 08. 10

PříspěvekPředmět: Re: Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat)   Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat) EmptySat Nov 06, 2010 11:34 pm

Cauky Smile za mága sis dal despa atp? co posloucháš?.. yachting? můj člověk! Smile
Návrat nahoru Goto down
Aranthi Finwes
Člen
Člen
Aranthi Finwes

Počet příspěvků : 26
Datum registrace : 08. 09. 10

PříspěvekPředmět: Re: Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat)   Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat) EmptySat Nov 06, 2010 11:35 pm

Přihláška obsáhla, sice né moc přehledaná, ale to není podstatné.

Chci se zeptat tvoje jména starý postav ? (ty slavnější)
Jakě shardy jsi vyzkoušel ?
Jak podle stránek poznáš jací jsme lidi ?
Proč jsi se pokaždé nepohl s GM guild ?

Dále jsi zruš přihlášku k MC, je dobré a slušné mít podanou jenom jednu přihlášku.
Návrat nahoru Goto down
elwin
Učeň
Učeň

PříspěvekPředmět: Re: Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat)   Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat) EmptySat Nov 06, 2010 11:49 pm

Aranthi Finwes napsal:

Dále jsi zruš přihlášku k MC, je dobré a slušné mít podanou jenom jednu přihlášku.

tak prihlasku zrusim hned dlasi co posloucham da se rict ze snesu vsechno krom dechovky a tak jiank yachting je jizda na plachetnich ja sem jezdil jednoposadkove lode dostal sem se i na mstrovstvi evropy do berlina 2 a tak s gm guildy sem se nepohodlů vetsinou kvuly nazorum nebo neprave nerceni stare postavy slavnejsi nevim asi Klerik Gabriel ten prisel nadobro o zivot kdys sem prisel jednou z oslvy nakalenej a smazal semho jak sem nevedel co delam nepoznam jaci ste lidi ale jak bloudim po svete ledacos se mi donese shardy sem zkusil kelevar morii a hral sem betatestera manavidanu rp je moje jen za maga je to dost tezke ale je to sranda
Návrat nahoru Goto down
elwin
Učeň
Učeň

PříspěvekPředmět: Re: Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat)   Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat) EmptySat Nov 06, 2010 11:51 pm

elwin napsal:
Aranthi Finwes napsal:

tak prihlasku zrusim hned dlasi co posloucham da se rict ze snesu vsechno krom dechovky a tak jiank yachting je jizda na plachetnich ja sem jezdil jednoposadkove lode dostal sem se i na mstrovstvi evropy do berlina 2 a tak s gm guildy sem se nepohodlů vetsinou kvuly nazorum nebo neprave nerceni stare postavy slavnejsi nevim asi Klerik Gabriel ten prisel nadobro o zivot kdys sem prisel jednou z oslvy nakalenej a smazal semho jak sem nevedel co delam nepoznam jaci ste lidi ale jak bloudim po svete ledacos se mi donese shardy sem zkusil kelevar morii a hral sem betatestera manavidanu rp je moje jen za maga je to dost tezke ale je to sranda

za maga despa jako druhy mag takove to pomocne ucho ale i to dokaze nekdy zachranit zadek
Návrat nahoru Goto down
Stichik
Admin
Admin
Stichik

Počet příspěvků : 105
Datum registrace : 05. 08. 10
Věk : 31
Zájmy : meeeeeeeeeeeeeeee
Humor : eeeeeeeeeeeeeeeeeee

PříspěvekPředmět: Re: Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat)   Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat) EmptySun Nov 07, 2010 10:03 am

zdravim ta takze prihlaska naozaj obsiahla a nechyba tam skoro nic ale 1. neblyka mi este autorizacka na icq! 2. Do akej frakcie sa hlasis? 3. Mozes mi trochu objasnit ako to bolo s tymi guildami pripada mi to ako keby si skusal skoro vsetky guildy na DP ale skoro nikam ta nechcu Smile 4. Mas nejake vyhrady proti guilde Generation Progress? Inak poculi sme na teba nie zrovna pekne veci od par ludi tak dufam ze to neni pravda. Smile To je zatial odomna asi vsetko.
Návrat nahoru Goto down
http://bod-forum.vampire-legend.com
elwin
Učeň
Učeň

PříspěvekPředmět: Re: Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat)   Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat) EmptySun Nov 07, 2010 12:37 pm

Stichik napsal:
zdravim ta takze prihlaska naozaj obsiahla a nechyba tam skoro nic ale 1. neblyka mi este autorizacka na icq! 2. Do akej frakcie sa hlasis? 3. Mozes mi trochu objasnit ako to bolo s tymi guildami pripada mi to ako keby si skusal skoro vsetky guildy na DP ale skoro nikam ta nechcu Smile 4. Mas nejake vyhrady proti guilde Generation Progress? Inak poculi sme na teba nie zrovna pekne veci od par ludi tak dufam ze to neni pravda. Smile To je zatial odomna asi vsetko.

na icq si te pridam hned

frakce bude chaos zase po vcerejsi domluve

s tema guildama no prosel sem jich hodne a hned k te dalsi nekdo pak neco slylsi ten to rekne dal a je to jinak pak uz no a jen dikky tomu pak clovekaodmitnou vis proste nikdo nevidi to coje ale to co bylo vis jinak empa a cele GP mam rad hlasil sem se tam ale pro neaktivitu to bylo zamitnuto bud sem musl odjet nebo sem marodil byly to zle casy ted uz nastesti mam vse urovnane

a co si o mne slysel ne vse neni pravda
Návrat nahoru Goto down
Belfelas
Admin
Admin
Belfelas

Počet příspěvků : 39
Datum registrace : 05. 08. 10
Věk : 38

PříspěvekPředmět:    Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat) EmptySun Nov 07, 2010 3:32 pm

Prohlaska rozsahla, pekna, jen mene prehledna Smile .... Jinka snad ani nema co dodat ... takze ja proti rozhodne nejsem Smile
Návrat nahoru Goto down
Kati
Admin
Admin
Kati

Počet příspěvků : 32
Datum registrace : 12. 08. 10

PříspěvekPředmět: Re: Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat)   Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat) EmptySun Dec 05, 2010 6:05 pm

LOCK nezajem o gildu, neaktivita.. Hledej štěstí jinde, třeba u těch, se kterými chodíš mimo Guild pa Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat)   Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat) Empty

Návrat nahoru Goto down

Hades a spol-- zadost o prijeti(neprijat)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Lecitel(neprijat)
» Cavalera - Paladin (Neprijat)
» Vejfuk - Magdalenka NEPRIJAT

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Bridge of Destiny :: Verejná sekcia :: Vybavené prihlášky-
Přejdi na: