Zdravím Bridge of Destiny
Rád bych se zapojil do vašich řad a našel mezi váma rádce učitele kamarady. thumbsup
Tak ted nejake ty povine informace Na Dp hraju uz cca 8 let presne to nevim je to plus minus jak se rika zkusil sem plno postav ale zustaly mi tyto Mag Odin je to max mag je cartografy a inscipt dodelat musim mozna rada z vas ho zna jako pk tgo byvalo a na konec sem ho vykoupil a je z nej zase krasnej modrak a seka jen a jen latinu kdysi sem snim mnel prohresek Afk a jednou pudeni v dole nad Britem kdys este tam byvaly straze za to sem si to pekne odsedel jinak uz zadne prohresky nemam .
Dalsi mou postavu je Wampir hades ktery je take max ale mam u nej jen imunitku udelanou rad bych si udela klan Garnel a i Stone formu na te sem zatim vzdy umrel lag bud nebo save a portlo mne to pryc ci jen ma chyba.
A dalsi postavou je Ranger Elwin je to zacinajici postava co ma uz nektere skiily max a nektere este ne snazim se ji co nejlepe dodelat a zaroven se do ni dosat do dungu uz se vzit da.
Dale mam Wara Drobka Ktery je max a Mam este ranga Peloponese s 50 tamingem pracuju na nem a pak jen magery musim dodelat
Mnel sem este paladina Foxstera rovnez Pk ale smazal sem ho a Co mne hodne mrzi ze sem prisel o Paldina Elwin Elf Prince byla to modra postava a bohuzel sem zapomnel heslo a postava byla smazana kdys sem to zacal resit bylo uz pozde .
Jinak ke mne ted sem nhral cca pul roku rok kvuli praci jinak uz zase mam cas a plnou chut hrat ale sam hrat to neni ono chce to partu lidi kterou doufam ze najdu u vas .
Je mi 25 sem z Teplic a mam za sebou vysokou skolu sice ne uplne hotovou ale dela se na tom a plus pracuju ve stani zprave. jinak se venuju sve pritelkini hodne a pak hafanovi Sportovni Kynologie vystavy zavody a tak dla sem delal Yachting ke kteremu se snad casem vratim lezu po sklach a hodne autem.
Jinka zkusenosti mam jak s PvP tak aj s PvM nevim jestli sou ted este nejake nove dungy ale ja mam rpjite vsechny dungy co byly Jeslema pocinaje Despice konce
Tak byl sem v nekolika guildach Brotherhood kde sem se nepohodl s Gm a odesel sem dalsi nasledovaly Unicorn a nevim jake dlasi Silmarilion a hodne sem jezdil za wampika Chaos jako chaos wariaors dokud este byly jak cas plynul hlasil sem se do Lag VIR a dalsi guildy byl sem u mistiku kdysi na svem zacatku ty se pak rozpadly a dale sem bylv unicornu kde sem se nepohodl s GM ale vse je jiz davno i ty zvesti o me a silmarilionu na jinych forech se to doctete pokud budete chti napisu to i sem
To je ke mne asi tak vse jinak na uo mam plno casu pokud nejsem v praci ale jelikos delam na smeny tak mivam dost volna skloubim to s pritelkini a casu je dost . jak jake k dny rano nekdy cely den nejvice ale odpoledne a na vecer to sem doma takze nei problem byt na uo porad.
Rp mam rad pokud bude mi nekdo napomocny tak bych ho rad i zkusil za maga za wampira ho hraju podle dnu ale bavi mne hrat Rp protoze s nekteryma postava sem uz spojeny jak bych rekl
)
Team Speak mapu a dlasi povolene podpurne programy mam.
Proc Vi koukal sem na vase stranky a vypadate jako mily lidickove aktivni coz se mi libi ja doufam ze mezi vas se mi podari zapadnout a prijemete mne do vasich rad.
Co ja vam muzu nabidnout sebe a co odemne ocekavat muzete je aktivita nadseni prohru dobreho kamarada a veci se najde urcite vic.
kontakt na mne je icq 281 462 607
Ke mne je to tedy vse a ted uz muzete o me ceste timto svetem rozhodovat jen vi jestli pujdu jako vas spolubojovnik kracet s vamy nebo budu zase jako opusteny lovec bloudit temnymi hovozdy tohoto sveta sam.
zaverem k prihlasce mam podanou prihlasku u MC ale nikdo mi tam nic nepise jen pro poradek abyste to vedely plus se hsim do Frakce ale to by nemnelo mit sem vliv
S pozdravem Elwin Odin Hades Drobek Pelopones