| Mischell-Necromancer | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Mischell Učeň
Počet příspěvků : 12 Datum registrace : 18. 10. 10
| Předmět: Mischell-Necromancer Mon Oct 18, 2010 11:49 pm | |
| Zdravím vás všechny Jmenuji se Daniel Nekolný , už sem se dožil uctihodných 20 let sem ze severních čech konkrétně z Mostu Pracuju jako lešenář v otcově podniku Jinak UO sem hrál cca před 7 rokama když sem byl malej parchant , jelikož hrál kámoš a zlákal mě k tomu , hráli sme na Kelevaru hrál sem cca rok. Ale zvědavost mě donutila si UO zas nainstalovat ale zkusil jsem servere Dark Paradise a byl jsem mile překvapenej kolik DP nabízí možností Na Dp hraju už + - 4 měsíce za necromancerku Mischell - zatím bez trestu Skilly: Magera - max Necromancy - max Minning- max Meditace-max Magic Ressistance - max Hiding-max Anatomka-max Heal-max Arms Lore - ax Item ID-max Musicianship-max Stealth-max Alchemy-57.2 - došli finance na trein , ale už mám našetříno , takže v nejbližší době bude hotovej do budoucna chci maxnout i Inscription a Cartography Víc ke skillum asi neni co napsat - pokud budete mít otázky rád odpovím Dungy moc neznám byl jsem pouze párkrát v Decu , takže v dungách zběhlý nejsem , ale rád naberu zkušenosti Jinak UO hraju denně ale spíše večer okole 17:00 víkendy jsem z 80% taky online K vám do guildy jsem se rozhodl jít protože jste celkem rozrustajici guilda , která nové možnosti a rád bych poznal novej kolektiv lidí kteří mě naučí spousty nových věcí a ukáží zajímavá místa To je asi vše k mojí přihlášce , pokud budete mít jakýkoliv dotaz rád odpovím Jinak kontakt na mě ICQ- 575510801 | |
|
| |
Stichik Admin
Počet příspěvků : 105 Datum registrace : 05. 08. 10 Věk : 31 Bydliště : beeeeeeeeeeeeeeee Zájmy : meeeeeeeeeeeeeeee Humor : eeeeeeeeeeeeeeeeeee
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Tue Oct 19, 2010 3:30 pm | |
| Zdrastvuj sudruhu v hre ta stretavam dost casto a zatial mam len pozitivne skusenosti. Rozmyslas aj nad inymi postavami ako je necromancer? Co by si chcel na DP dokazat? To je zatial odomna vsetko obopis ludi na icq a snaz sa byt aktivny. | |
|
| |
Mischell Učeň
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Tue Oct 19, 2010 4:29 pm | |
| Mám v plánu udělat klerika a nebo warra , ale spíš se přikláním ke klerikovi , protože z mýho pohledu je užitečnější To čeho bych chtěl dosáhnout , je udělat si dobré jméno , naučit se všemu užitečnému a sám být nápomocný | |
|
| |
Kati Admin
Počet příspěvků : 32 Datum registrace : 12. 08. 10
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Tue Oct 19, 2010 4:48 pm | |
| Vítej měla jsem na mysli přesně ty samé otázky co stich btw takze s nekrováním dungeonů zkušeností moc nemáš j?.. ve hře tě taky potkávam dost často.. co posloucháš za hudbu ? co piješ za alkohol? ňáký koníčky ? byl bys schopný jet na ňákej srazík? :p zatim asi vše.. buď aktivní a když se něco půjde ozvu se | |
|
| |
Mischell Učeň
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Tue Oct 19, 2010 5:05 pm | |
| S dungama mám minimální zkušenosti , ale budu se snažit co nejvíc zlepšovat , ji nak co piju??? No nejradši mám ruma s kolou a pivko , koníčky no těch je dost ale asi nejvíc o co se zajímám je moje práce jinak hudnu poslechnu všecnu , ale styl kterej mám nejradši je hipec | |
|
| |
Stichik Admin
Počet příspěvků : 105 Datum registrace : 05. 08. 10 Věk : 31 Bydliště : beeeeeeeeeeeeeeee Zájmy : meeeeeeeeeeeeeeee Humor : eeeeeeeeeeeeeeeeeee
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Tue Oct 19, 2010 6:34 pm | |
| tak to mas super ked ta tvoja praca bavi..... | |
|
| |
Belfelas Admin
Počet příspěvků : 39 Datum registrace : 05. 08. 10 Věk : 38 Bydliště : Liberec
| Předmět: Tue Oct 19, 2010 7:00 pm | |
| | |
|
| |
Stichik Admin
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Tue Oct 19, 2010 7:00 pm | |
| suhlasim s belfom a predsa vyhodit ho mozeme vzdy | |
|
| |
Mischell Učeň
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Tue Oct 19, 2010 7:18 pm | |
| POstava se jmenovala tušim že Hannibal ptáčky ? no jasně že mám hlavně ty barvené co mluví xD a taky ty co máti dělá když k ní zajdu na jídlo xD , jinak v zoo sem byl naposled asi cca před 3 rokama :-D | |
|
| |
Belfelas Admin
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Tue Oct 19, 2010 7:24 pm | |
| | |
|
| |
Aranthi Finwes Člen
Počet příspěvků : 26 Datum registrace : 08. 09. 10 Bydliště : Vsetín
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Wed Oct 20, 2010 7:51 pm | |
| Ahoj, mám jenom takové meší dotazy...
Máš komuniační programy jako TSko 3, Ventrilo a UO Mapu ? Jinak máš pěkné skilly, akorád bych být tebou Alchemku na Necrov nedělal. Pokud to netréníš z toho důvdu aby jsi by complet max. (Necr má max 90 a nemůže TMRka) | |
|
| |
Mischell Učeň
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Thu Oct 21, 2010 5:13 pm | |
| No měl jsem menší problém s TSkem .. měl jsem zastaralou verzi ale už to mám vše v pořádku , akorát se mi teď posral internet , takže sem do pátku bez netu , aspoň že v tom telefonu mám wifi ... takže do pátku nebudu moct do hry | |
|
| |
Aranthi Finwes Člen
Počet příspěvků : 26 Datum registrace : 08. 09. 10 Bydliště : Vsetín
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Fri Oct 22, 2010 12:57 am | |
| Dobré dobré, ještě si stáhni Ventrilo. Protože se stává že hráči ho taky nemaj a my zrovna na něm jsme kvůli tomu že někomu nejde TSko a pak to v tom dungu i celkem vypadá. | |
|
| |
Belfelas Admin
| Předmět: Fri Oct 22, 2010 1:00 am | |
| No, kazdopadne si stahni oba programy .... az budes moct na net .... a pak si te i vyzkousime v dungu ... noooo a pak se uvidi ;-) | |
|
| |
Mischell Učeň
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Sun Oct 24, 2010 11:09 am | |
| Jen chci říct že budu mít k dispozici novou postavu kamarád končí s UO protože nestihá časově takže počítám že příští tejden budu mít paladina s většinou maxnutýma skillama | |
|
| |
Stichik Admin
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Tue Oct 26, 2010 7:54 pm | |
| ok tak to bude pre teba tak akurat za mlaticku sa naucis v dungu teoriu a potom za necra si to skusis prakticky....inak mas uz nasu guildovnu mapu? | |
|
| |
Mischell Učeň
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Tue Oct 26, 2010 8:48 pm | |
| | |
|
| |
Belfelas Admin
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Thu Oct 28, 2010 12:09 pm | |
| No, tak ja si te vemu asi za svehu ucednika .... a to se boj pac to bude tva nocni mura ..... | |
|
| |
Mischell Učeň
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Thu Oct 28, 2010 7:07 pm | |
| Oka budu se snažit ze všech sil | |
|
| |
Stichik Admin
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Thu Oct 28, 2010 10:33 pm | |
| Okey tak to uzavriem. Belfov učedník *Lock* | |
|
| |
Kati Admin
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Fri Oct 29, 2010 9:31 pm | |
| zadnej lock.. neprozkousenej nebyl.. ucednik to nici taky nebude ja s nim v dungu nebyla.. ja sem proti aby to byl uz ucednik.. ! edit: JA UZAVIRAM PRIHLASKY. | |
|
| |
Stichik Admin
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Fri Oct 29, 2010 9:40 pm | |
| myslim si ze to je na rozhodnuti mistra ci si niekoho vezme za ucednika a kedy si ho vezme za ucednika. A locknut prihlasku snad mozem pokial GM neni viac dni pritomne.... | |
|
| |
Kati Admin
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Fri Oct 29, 2010 9:53 pm | |
| predstav si ze nemuzes, bavili sme se snad o nem ? bavili sme se o nem s cleny ? jako ja proste nebudu tohleto uz tolerovat.. napise prihlasku 2. den je ucednik si delas srandu ne ? byl s nama aspon 2-3 dungy? poznal si co to je za cloveka?.. sorac nic osobne.. | |
|
| |
Stichik Admin
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Fri Oct 29, 2010 10:04 pm | |
| ja si ho kurva berem za ucednika? a tak potom naco tu je vedenie guildy zastupcovia prave lave stredne ruky gm ked mozu robit to iste co vyjebany adepti? to rovno mozu byt v guilde 2hodnosti guild master clenovia.... | |
|
| |
Stichik Admin
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer Sat Oct 30, 2010 6:56 pm | |
| tak pardon male nedorozumenie prehliadol som v belfovom poste slovo ´´asi´´ takze zatial si ucednikom neni ale si na najlepsej ceste. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mischell-Necromancer | |
| |
|
| |
| Mischell-Necromancer | |
|