| Aranthi Finwes(prijat) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Aranthi Finwes Člen
Počet příspěvků : 26 Datum registrace : 08. 09. 10 Bydliště : Vsetín
| Předmět: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 2:14 pm | |
| Zdravim vsechny, co jsi muj prispevek prave ctou.
Jmenuji se David, je mi 20 let a jsem ze Vsetina.
Do Vasi Guildy se hlasim s postavou, ktera nese jmeno Aranthi Finwes a je to Paladin. Je namaxovany az na Magery a Hiding, u obou mi chybi 10%. Mam jeden prohresek: dostal jsem prudice, ale vykopal jsem si ho back. Mam jeden kill. Zatim nemam zadny splneny quest, az na Narammky.
Vlastnim vice postav, predevsim je mam na pulky s kamaradem. A to: crafta Miss Sweaper, dale PK The Ilussione (mag) a necra Sherlock Holmes.
Zacal jsem hrat Ultimu nekdy v roce 2002. Prosel jsem hodne serveru treba Estate, PVP Estate, Kelevar, Andaria a tak dal, dokonce jsem v nekterych shardech vypomahal i jako GM. Nejvice casu jsem ale stravil na Dark Paradise. Mel jsem par prestavek ve hrani. Pred trema mesicema jsem zacal hrat uplne od znova. Drive jsem vlastnil asi okolo 30ti postav, ale take jsem hodne zlobil a proto jsem dostal asi nejakych 20 delletu postav a minimalne 3x ban a strasne mockrat jsem dostal block IP. Predevsim jsem okradal lidi na trhu, proto take zavedli pauzu v obchodovani. Dale pak jsem zkousel buggovat a byl i semtam zly na GM. Kdyztak Vam po ICQ poslu jmena postav, aby jste se mohli podivat do prohresku. Muj posledni velky prohresek byl i nebyl vyresen, byl jsem za neco obvinen a dodnes nevim za co, proto jsem prisel o Clerika, coz me hodne mrzi. Jestli jsem Vas nekdy okradl, nebo kamarad. Tak za to se neomlouvam, bud jste si to zaslouzili a nebo jsme meli spatnou naladu. Hraval jsem prevazne za Rangy a Cleriky a semtam ty nejake Plechovky. Byl jsem v par guildach, Vidlaci z Humlova Statku, Apokalypsa, Chaos a dal si jen pamatuju ze jsem se hlasil k Templarum. Pozdeji sem knim ale stahl prihlasku, nemel jsem cas na UO.
Dneska Ultimu hraju abych zahnal nudu a proste pro zabavu. Nemam vplanu delat to, co jsem delaval driv. Z toho jsem uz vyrostl a uz toho bylo dost.
Znam PK hrace a mam je take v ICQ. Muj nejlepsi kamarad hraje za PK, je v guilde R.i.P.. Nikdy v zivote jsem nepraskal a nehodlam to zmenit.
Moje zkusenosti s PvP nejsou moc dobre, dlouho jsem PvP nehral a kdyz jsem hraval tak jen pro zabavu a prevazne za Cleriky. Dneska na DP pvp hraju za maga The Ilusione. V PvM jsem na tom o mnoho lip. Prosel jsem hodne dungu, krome Fire a Desp +4, dnes +5 a Pride vsechny cesty. Nikdy mne velke dungy nebrali. Bohuzel jsem jeste nemel moznost jit nove dungy a obzvlast kdyz je tolik zmen. Takze jsem v podstate „Nezkuseny“ v dnesnich zmenach v dungeonech.
Mam vsechny programy pouzivane na UO i k ni. (TS, Ventrilo, UOMapa, Skype atd.)
Vasi guildu jsem si vybral protože znam Destrukci a Madmaxe. Dale proto ze jste v podstate „zacinajici guilda“. Nevim jakou funkci bych chtel vykonavat, spis mi jde o to poznat nove lidi a v podstate patrit do nejake „party“. Naoplatku Vasi guilde nabizim svoji loajalitu, svuj vsestrany humor a duveru.
Ultimu muzu hrat cely tyden, ale az na vecer (od cca 18:00), o vikendech je to slozite. Sam nikdy nevim co bude a co ne. Proto mi vyhovuje kdyz se vikendove Udalosti hlasi dopredu. V dnesni dobe mam mensi problemy s Internetem a jeho nestabilitou. Delam vse proto abych mel stabilni pripojeni bez komplikaci, ktere mam v poslední dobe, vyjimky jsou na vecer, to jede dobre.
Jsem hodne sportovni povaha, bavi me Fotbal, bojove sporty, paintball, snowboard a spoustu dalsich. Momentalne aktivne hraju poker. Guildovnich akci se budu rad ucastnit. Jinak jsem z tech moku na Pivo, ale mam rad i jine dobrotiny.
Kontaktovat Mne muzete na ICQ: 319 152 702
Doufam ze se Vam moje prihlaska libila a rad Vam odpovidam na dodatecne otazky.
PS: Omlouvam se za to ze nepisu diakritiku, ale jsem zvykly psat prihlasky bez ni. Uz jsem se setkal s Forama, ktere ji nepodporovali. | |
|
| |
Stichik Admin
Počet příspěvků : 105 Datum registrace : 05. 08. 10 Věk : 31 Bydliště : beeeeeeeeeeeeeeee Zájmy : meeeeeeeeeeeeeeee Humor : eeeeeeeeeeeeeeeeeee
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 2:26 pm | |
| Tak ta zdravim prva naozaj neodflaknuta prihlaska no tvoja minulost neni zrovna najlepsia (ale to ty urcite vies) no to ze poznas madmaxa je pekne ale su okolo neho v guilde diskusie pretoze nam jednoducho kazi vypravy.....jednoducho povedane nevie to hrat tak dobre aby sa mohol ucastnit dungov ked sme isli dung bez neho sme 95%dungov dali s nim mozno 10% ale to je vedlajsie.Poznas RIPakov no to ti u nas moc dobru vyzitku nespravi my sme skor guilda priklonena hatedu....ale z mojej strany ziadne predsudky to ze niekoho poznas neznamena ze si taky ako on.... uvidime co dokazes zatial vela stastia v hladani mistra | |
|
| |
Belfelas Admin
Počet příspěvků : 39 Datum registrace : 05. 08. 10 Věk : 38 Bydliště : Liberec
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 2:32 pm | |
| Ahoj velmi pekne napsana prihlaska ..... ja snad ani nemam na co se zeptat ani co dotat .... jestli budpu vsichni pro tak nevidim problem v tom te nabrat | |
|
| |
Morv
Počet příspěvků : 14 Datum registrace : 01. 09. 10 Věk : 29 Bydliště : Doma Zájmy : Kecani upa do vseho...:P
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 4:22 pm | |
| Aj... to je moc dlouhy to cist nebudu btv Vitej | |
|
| |
Stichik Admin
Počet příspěvků : 105 Datum registrace : 05. 08. 10 Věk : 31 Bydliště : beeeeeeeeeeeeeeee Zájmy : meeeeeeeeeeeeeeee Humor : eeeeeeeeeeeeeeeeeee
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 4:25 pm | |
| co to mas za podpis? :D | |
|
| |
Aranthi Finwes Člen
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 5:47 pm | |
| Stich: Mně se moje minulost líbí i nelíbí Tak já ho znám z hodně dávné doby a to nevim jak chodil dungy... Belfelas: Díky, snažil jsem se jí napsat co nelíp a asi se podařilo... Morv: Dlouhá ? moc néééééééé | |
|
| |
Kati Admin
Počet příspěvků : 32 Datum registrace : 12. 08. 10
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 6:15 pm | |
| co dodat proste wow ! super prihlaska no fajn tech kecu a chvali bylo nak moc.. co poslouchas ? hmm co tanec? sporty co rikas na basket asi setko cauko | |
|
| |
Aranthi Finwes Člen
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 6:26 pm | |
| Jsem spíše na Hipec, jinak i ten Dramec a Dance mi nevadí... jinak tanec, nó tančit neumím ale mám rád moderní tance Psal jsem že jsem sportovní tip.. takže i basket mám rád, akorád jsem na něj trošku menší no | |
|
| |
Stichik Admin
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 6:28 pm | |
| kolko merias kolko vazis? | |
|
| |
Morv
Počet příspěvků : 14 Datum registrace : 01. 09. 10 Věk : 29 Bydliště : Doma Zájmy : Kecani upa do vseho...:P
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 6:30 pm | |
| | |
|
| |
Aranthi Finwes Člen
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 6:31 pm | |
| To jste nějaká banda basketbalistů nebo co ? Jako já dřív za svých mladých let hrával semtam basket )) | |
|
| |
Morv
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 6:48 pm | |
| Neee my provozujeme jenom gaucing
Naposledy upravil Morv dne Wed Sep 08, 2010 6:48 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Stichik Admin
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 6:48 pm | |
| no ja ani ne 185cm len Edit: morve na spamovanie prihlasok som tu ja :p | |
|
| |
Morv
| |
| |
Stichik Admin
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 6:51 pm | |
| no tak to jako vubec kolko mas prispevkov na dp fore? haaaaaaa? | |
|
| |
Aranthi Finwes Člen
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 6:52 pm | |
| Tak to já mám nějakých cca 175 Gaučing je dobrý sport, ale hlavně ve dvou Takhle osamotě je to nuda | |
|
| |
Stichik Admin
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 8:37 pm | |
| Zmoderovano konec spamu prosim....dakujem | |
|
| |
Morv
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 8:45 pm | |
| mno pockej to ti neprojde! | |
|
| |
Stichik Admin
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 8:46 pm | |
| omg teraz som to zmoderoval | |
|
| |
Kati Admin
Počet příspěvků : 32 Datum registrace : 12. 08. 10
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Wed Sep 08, 2010 10:01 pm | |
| a ja to ukoncim .. ticho ! bo budete moji mucni muceni jedem ! :D | |
|
| |
Belfelas Admin
Počet příspěvků : 39 Datum registrace : 05. 08. 10 Věk : 38 Bydliště : Liberec
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Thu Sep 09, 2010 11:57 am | |
| Posledni otazka ..... Crypl-cara nebo fofr-klacky ? | |
|
| |
Aranthi Finwes Člen
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Thu Sep 09, 2010 1:50 pm | |
| Belfelas to je na mně ? Jestli jo tak Crypl kára :p | |
|
| |
Stichik Admin
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) Thu Sep 09, 2010 3:02 pm | |
| tak fajn ako ja hovorim vyhodit ho mozeme vzdy....kedze mame pravidlo ze mozem mat 2ucednikov naraz tak si ta zoberem. Moj Učeň!!! *Lock*
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Aranthi Finwes(prijat) | |
| |
|
| |
| Aranthi Finwes(prijat) | |
|