Jan Vlcek.
21 let
Nthalia-lecitel
zadne questy jsem jeste nedelal
hraji stale - kromne patku vecer to vetsinou nekde parim
Hral jsem na kelevaru kde jsem se dostal do pk guildy. Mel jsem celou postavu maxlou pak me ji nekdo lootnul a skoncil jsem. Potom jsem zacal hran na morii kde jsem hral asi rok ale moc zabavne to nebylo. Strasne dlouho tam trva nez clovek muze chodit poradna pvp a pvm. Tak jsem sel na dp po doporuceni a celkem me to chitlo. hraju tu zhruba 14 dni a bavi me tu dungy protoze maji supr provedeni.
mam prohresek za anatomku kdyz jsem o pul 3 usnul u compu
Na vasich pravidlech je dobre ze musite mit ventrilo to je supr !
O pk/blu/O/CH hele ja si myslim ze to nezalezi co nosis nad hlavou jestli red nebo blu nebo neco podobneho zalezi na cloveku ktery tu postavu ovlada!
Pk postavu nemam
Ceho bych chtel dosahout ? To je zhruba jasne zabit to nejlepsi monstrum na DP !
Oba dva jsme vasnivy hraci painballu supr hra nekdy to zkuste
na srazy jeszdi muzeme to nam je jedno
ICQ276237482, mail
arwahor@centrum.cz k vaší guild? bych cht?l proto, protože mi p?ijde dobrá od prvniho pohledu. Uz se tesim na dungareni.
Vino !
Neco o nas : jsme dva blazni kteri hrajou vedle sebe a kourej a chlasta pivka pri hre. Jinak jsme normalni lidi. Chaotik pracuje kazdy den do dvou a ja(wakyky) studuju jako blazen. Bereme zivot jako jednu velkou party. Nijak nam nevadi sedet u hry do brzkych rannich hodin. Trenujeme kazdy den nekolik hodin aby jsme se zlepsili a mohli provozovat pvp a pvm. Shanime guildu kuli tomu, aby jsme mohly zacit chodit dungy a nejake ty klanove akce. Hrajeme tu 5 dni a v pvp mame za sebou dve slozena pk. Jeste se moc neorijentujeme v mape. Jinak jsme hravali UO zruba sest let a tak zkusenosti mame a hlavne s pvp. Proto jsme sli na dp kuli tomu ze se tady da jezdit i skvele Pvm. Abych to shrnul chceme k vam hlavne proto, aby jsme nemuseli hrat sami. Chceme si najit nejakou partu lidi ktera je zabavna a chodi na akce. Tak dekuji za jakekoli rozhodnuti.